Înapoi

Reluare activitate

Coder Dojo

de Adrian Roșian - 2023-12-31

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Vești grozave de sfârșit de 2023: CoderDojo Alba Iulia își reia activitatea într-un format mai sustenabil sub egida asociației AI3 cu sprijinul Primariei Alba Iulia.

Activitatea se reia de Joi, 4 ianuarie 2024 de la ora 16 la noul sediu de pe strada Gladiolelor. Detalii despre înscriere și termeni și condiții găsiți aici.

Activitatea s-a reluat ca urmare a unui parteneriat dintre Primăria Alba Iulia, Asociația Aven Şavale și WhiteCity Code în cadrul proiectului Assoclic având ca grup țintă copii în situții vulnerabile din comunitatea rromă și constând în aplicarea la proiectul EduClick “Dăm click pe România” sesiunea 2022. Sala este oferită de către Primăria Alba Iulia, calculatoarele sunt primite în gestiunea Asociației Aven Șavale iar voluntariatul pentru organizare este asigurat de către AI3 la care WhiteCity Code este membru fondator.

Avem astfel o structură mai durabilă pentru continuitatea Dojo-ului prin intermediul AI3, de unde sperăm să avem o implicare cât mai numeroasă pentru a forma cât mai multe grupe de ninjas doritori să învețe calculatoare.

Dacă ești parte din AI3 sau ai mai participat la vreun Dojo ca mentor sau pur și simplu vrei să ajuți ne-am bucura foarte mult să auzim de tine.